L'enòleg Joan Soler va ser elegit per unanimitat president de la Denominació d'Origen Pla de Bages aquest passat dissabte. La decisió va tenir lloc a la Casa de la Culla en el marc de la constitució de la nova Junta Rectora del Consell Regulador. Alhora es va ratificar el secretari Joan Francesc Baltiérrez Alier, seguint la normativa establerta per la Junta Electoral.

Joan Soler va agrair la confiança que depositaven amb ell i el recolzament per tirar endavant aquest Consell Regulador i el repte que suposava substituir al fins ara president Valentí Roqueta, al qual va agrair la seva llarga i incansable tasca, des dels inicis d´aquest projecte vinícola i bagenc, que va culminar amb la concessió de la Denominació d´Origen l´any 1995; alhora va manifestar, també, l´interès per treballar amb tots -viticultors i cellers- amb uns interessos i objectius comuns a favor del vi del Bages.

Així es produïa el traspàs de la presidència de la DO Pla de Bages que ostentava fins ara Valentí Roqueta Guillamet, després de 20 anys, a Joan Soler Playà.