El primer ple del nou mandat encapçalat per l’alcalde de Prats, Isaac Peraire, ha aprovat per unanimitat la convocatòria per la consulta del Lluçanès pel proper 26 de juliol. En la sessió celebrada aquest dimecres 17 de juny, els dos grups municipals amb representació al consistori, ERC i CiU, han mostrat el seu convenciment i les ganes per participar activament a la campanya electoral a favor del sí a la nova comarca. Així, l’alcalde de Prats treballarà en una campanya unitària, junt amb els altres pobles de la comarca per aconseguir el sí majoritari i perquè sigui una consulta el més participada i multitudinària possible seguint amb el compromís agafat per l’anterior batlle, Lluís Vila.

A Prats, d’acord amb la convocatòria acordada amb la resta de municipis del Lluçanès, podran participar en aquesta consulta totes les persones més grans de 16 anys residents al municipi i que estiguin empadronats el 31 de desembre de 2014. Així, totes les persones que reuneixin els anteriors requisits podran votar de 9h a 20h del diumenge 26 de juliol a les meses de participació ubicades al Centre de Dia, a la plaça de Can Claus.

Des d’avui, dijous 18, i fins el proper dimarts 23 de juny, s’obre un període de 5 dies hàbils perquè totes les persones que ho vulguin poden presentar una sol·licitud a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès per cobrir els llocs de president i vocal de cada mesa de participació d’aquesta consulta.

La designació dels membres de les meses es realitzarà el dilluns 29 de juny i en cas d’haver-hi més sol·licituds de persones voluntàries que places a ocupar, la designació es realitzarà mitjançant sorteig i es notificarà als interessats.

“Vols que el teu municipi formi part de la comarca del Lluçanès?” serà la pregunta que s’haurà de contestar a les urnes, acordada per tots els alcaldes del 13 es treballarà amb tots els recursos possibl