El Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat iniciarà les obres per solucionar els bonys que van aparèixer a final del 2014 al vial d'accés a Sant Vicenç de Castellet des del sud de la C-55.

Segons ha informat l'Ajuntament, es procedirà a reparar els flonjalls i els desperfectes del ferm que dificulten el trànsit dels vehicles. Els operaris retiraran el paviment asfàltic i la seva base, que es renovarà, quedarà compactada i es pavimentarà de nou.

Tal com va indicar aquest diari, els bonys van aparèixer a final del 2014, just sis anys després de la construcció de la carretera. Els defectes es van detectar tant a la mateixa traça de la C-55 (que es va fer nova quan es va construir el nus en aquest tram perquè es va alçar respecte a la cota anterior) com en un dels vials de connexió, el que va des de la rotonda situada just davant del pont d'entrada fins a la que hi ha situada al vial de sortida de la carretera per als vehicles provinents de Barcelona. Les deformacions de la carretera es van solucionar al cap d'unes setmanes, però faltava per arranjar l'accés cap a Sant Vicenç.

Accés tallat

Fins al dilluns a les 6 del matí l'accés a Sant Vicenç venint de Barcelona quedarà tallat. Això obligarà els conductors a anar fins a Castellgalí, fer un canvi de sentit, incorporar-se de nou a la C-55 i entrar al municipi pel barri de la Farinera. Els operaris també actuaran a la rotonda que dóna accés al pont, però en aquest cas es donarà pas alternatiu sense tallar el trànsit. Les obres finalitzaran dimecres.