Fins aquest proper dilluns, 6 de juliol, se celebrarà la Festa Major de Sant Fruitós, que aquest any té un pressupost global de 47.000 euros i un programa d´actes pensat per a tots els públics. Durant el cap cap de setmana, hi haurà dos escenaris simultanis: el Bosquet i el Cobert de la Màquina de Batre, amb una programació destinada als adults i una més pensada pels joves respectivament.

Entre els 21 actes organitzats per l'Ajuntament de Sant Fruitós amb l'ajuda d'un important gruix d'entitats del municipi, hi destaquen el concert de Rock & Abba, el diumenge al vespre, i l´actuació de Jordi LP, el dilluns 6 de juliol. A més a més, també hi podreu trobar els actes més típics com el correaigua, les sardanes, el concert jove i el ball de festa major i la banyada nocturna solidària amb inflables aquàtics.

A part d'això, aquest any es recuperen el cinema sota les estrelles i "La boca de l´infern", un espectacle pirotècnic a càrrec de la Colla de diables Asmodaics i Goliatersen que es representa en el marc d'un decorat que recrea el Monestir de Sant Benet de Bages i on els personatges que el protagonitzen són diables inspirats en aquest símbol de la vila.