L'alcalde de Súria serà l'únic que tindrà dedicació exclusiva

Josep Maria Canudas, de CiU, cobrarà 14 pagues de 2.982,50 euros bruts

04.07.2015 | 07:35
Josep Maria Canudas

El ple de Súria va aprovar el règim de retribucions i indemnitzacions dels nous regidors. L'alcalde, Josep Maria Canudas (CiU), tindrà dedicació exclusiva i cobrarà 14 pagues l'any de 2.982,50 euros bruts.

Tots els grups van donar suport a la proposta: CiU, ERC i AIS (que conformen l'equip de govern) i el PSC i el GIIS, que són a l'oposició. El batlle serà l'únic que tindrà un sou assignat. La resta de regidors, tant del govern com de l'oposició, funcionaran amb el règim d'indemnitzacions per assistència a plens i a juntes de govern, uns diners que per llei no pot cobrar l'alcalde, perquè ja té un sou assignat.

L'import que percebran els regidors de govern dependrà de si participen o no a les juntes. Així, els convergents Carme Besa, Ricard Reguant i Joan Castellà i el republicà Jordi Sala cobraran 140 euros per cada junta a la qual assisteixin (n'hi ha prevista una per setmana i com a màxim poden cobrar per aquest concepte 7.000 euros l'any) més 120 euros més per cada ple. Comptant que hi ha un ple i quatre juntes de govern (una per setmana) al mes, la retribució per a aquests regidors se situa al voltant dels 680 euros. Per la seva banda, Aida Roca i Valentí Sastre, tots dos de CiU, i Miquel Caelles, d'AIS, que no participen a les juntes, cobraran només l'assistència al ple (120 euros per sessió). Exactament el mateix que els regidors de l'oposició. Les xifres poden variar en funció dels plens extraordinaris que tingui l'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema