Internet facilita les trobades anònimes

09.07.2015 | 19:04

Internet ha estat la clau que ha facilitat les trobades sexuals anònimes, lliures i sense parella, com passa amb el cruising. De fet, hi ha pàgines web especialitzades en el cruising i també n´hi ha que donen pistes sobre els millors llocs per anar amb parella. En el cas del cruising, hi ha la pàgina www.gays-cruising.com, en la qual se cita precisament la Torre de Santa Caterina, o www.forocruising.com, on també s´esmenta aquest barri i la citada carretera d´Avinyó.

Pel que fa als espais que acullen cotxes bàsicament de parelles, hi ha la pàgina www.mispicaderos.com, en la qual es dóna informació de diversos punts de Manresa –des dels lavabos de les universitats fins al Suanya o l´aparcament de camions del barri de la Font dels Capellans–, i fins i tot en detalla el nivell d´intimitat i l´orientació sexual.

A Manresa els espais més comuns per mantenir relacions sexuals a l´interior del cotxe són, generalment, les zones poc freqüentades de nit, com l´entorn del parc de l´Agulla, el bosc del Suanya, el parc de Puigterrà i els voltants del Congost; però també es converteixen en improvisats nius d´amor espais més transitats com el pàrquing del Saclosa o els entorns de les discoteques durant les nits dels caps de setmana.
A les pàgina web www.mispicaderos.com, els usuaris citen també les casetes de Cal Gravat de davant de l´hipermercat Carrefour; darrere del Palau Firal; un edifici a mig construir del carrer de Miquel Martí i Pol; o el passatge de Can Saldes, al barri de la Plaça Catalunya, entre d´altres.

Un fenomen a la baixa

Malgrat la diversitat d´espais que fan les funcions d´hotel a Manresa, fonts coneixedores de la situació des de fa més de trenta anys tenen la sensació que els darrers temps la pràctica de sexe a l´aire lliure per part de parelles joves no ha incrementat, sinó que, en tot cas, ha disminuït lleugerament. Detallen que avui dia les parelles joves no tenen tants miraments a l´hora de mantenir relacions sexuals a casa dels pares com fa uns anys; i que, fins i tot, les famílies, generalment més permissives i sense tants tabús, faciliten els encontres a casa per evitar que els fills ho facin fora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema