Internet facilita les trobades anònimes

09.07.2015 | 19:04

Internet ha estat la clau que ha facilitat les trobades sexuals anònimes, lliures i sense parella, com passa amb el cruising. De fet, hi ha pàgines web especialitzades en el cruising i també n´hi ha que donen pistes sobre els millors llocs per anar amb parella. En el cas del cruising, hi ha la pàgina www.gays-cruising.com, en la qual se cita precisament la Torre de Santa Caterina, o www.forocruising.com, on també s´esmenta aquest barri i la citada carretera d´Avinyó.

Pel que fa als espais que acullen cotxes bàsicament de parelles, hi ha la pàgina www.mispicaderos.com, en la qual es dóna informació de diversos punts de Manresa –des dels lavabos de les universitats fins al Suanya o l´aparcament de camions del barri de la Font dels Capellans–, i fins i tot en detalla el nivell d´intimitat i l´orientació sexual.

A Manresa els espais més comuns per mantenir relacions sexuals a l´interior del cotxe són, generalment, les zones poc freqüentades de nit, com l´entorn del parc de l´Agulla, el bosc del Suanya, el parc de Puigterrà i els voltants del Congost; però també es converteixen en improvisats nius d´amor espais més transitats com el pàrquing del Saclosa o els entorns de les discoteques durant les nits dels caps de setmana.
A les pàgina web www.mispicaderos.com, els usuaris citen també les casetes de Cal Gravat de davant de l´hipermercat Carrefour; darrere del Palau Firal; un edifici a mig construir del carrer de Miquel Martí i Pol; o el passatge de Can Saldes, al barri de la Plaça Catalunya, entre d´altres.

Un fenomen a la baixa

Malgrat la diversitat d´espais que fan les funcions d´hotel a Manresa, fonts coneixedores de la situació des de fa més de trenta anys tenen la sensació que els darrers temps la pràctica de sexe a l´aire lliure per part de parelles joves no ha incrementat, sinó que, en tot cas, ha disminuït lleugerament. Detallen que avui dia les parelles joves no tenen tants miraments a l´hora de mantenir relacions sexuals a casa dels pares com fa uns anys; i que, fins i tot, les famílies, generalment més permissives i sense tants tabús, faciliten els encontres a casa per evitar que els fills ho facin fora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

L´ovni de Montserrat que venia de França
L´ovni de Montserrat que venia de França

L´ovni de Montserrat que venia de França

Consulta l'expedient sencer d'un dels casos que més llegendes urbanes ha generat i que acaba de...

Sallent enderroca l´antic Ateneu Català pel seu mal estat

Sallent enderroca l´antic Ateneu Català pel seu mal estat

L'Ajuntament encara no ha definit quina utilitat es donarà al solar que quedarà buit

El pla urbanístic de la mineria preveu dues plantes més de sal a Súria i una a Callús

El pla urbanístic de la mineria preveu dues plantes més de sal a Súria i una a Callús

El document de planificació, que ahir es va aprovar inicialment, concreta molt poc el futur del...

La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol tindrà 90 parades i una quinzena d´activitats

La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol tindrà 90 parades i una quinzena d´activitats

El municipi espera la visita de més de 10.000 persones el cap de setmana del 29 i 30 d'octubre

Enllaços recomanats: Premis cinema