Sant Vicenç comença demà quatre dies de Festa Major amb una proposta molt marcada per la música en directe i els actes tradicionals i amb molt protagonisme de les entitats locals. El programa s'obrirà aquest divendres amb el cercatasques i el pregó de Festa Major a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 10 de la nit a càrrec de la Coral Nou Horitzó de l'Associació Musical Castellet amb motiu del 40è aniversari. Tot seguit hi haurà el correfoc i el concert a càrrec d'Oques Grasses a la plaça de l'Onze de Setembre

Dissabte al matí s'inaugurarà l'exposició d'artistes santvicentins a l'Espai Ateneu, i entre altres activitats tindrà lloc el XII Festival de Dansa amb totes les escoles de Sant Vicenç de Castellet. A la nit agafarà el protagonisme l'Orquestra Selvatana amb el concert i el ball de Festa Major. El públic més jove podrà assistir a la Festa Jove Santvi Disco&Tech al camp de futbol.

Diumenge al matí se celebrarà la Trobada de Gegants amb inici i final a la plaça de l'Ajuntament. A la tarda se celebrarà per tercer any l'encierro pamplonica (amb bous gegants inflables) i es farà una botifarrada i ouferrada popular amb nit d'humor.