El nou govern municipal d'Artés, format per quatre regidors d'ERC i tres de la CUP, ha donat llum verd a una estructura en què no hi haurà cap dedicació exclusiva, sinó que tots els seus integrants, inclòs l'alcalde, hi destinaran una dedicació parcial (en diferents graus), per la qual percebran una retribució.

En concret, el batlle, Josep Candàliga, exercirà el seu càrrec en règim de dedicació parcial del 50% de la jornada, per la qual s'ha fixat una retribució anual bruta de 16.992 euros. Ernest Clotet, cap de files de la CUP -que en la segona meitat del mandat hauria d'assumir l'alcaldia en virtut del pacte signat- tindrà una dedicació del 30% i una retribució anual bruta de 10.195 euros. I per als cinc regidors i regidores restants -Enric Forcada, Israel Falcó, Òscar Vilarasau, Elisabet Carracedo i Meritxell Bonastre-, aquesta dedicació serà del 22% de la jornada i la retribució de 7.476 euros bruts anuals.

En l'acord també s'estableix que qualsevol regidor pot renunciar al règim de retribucions canviant-lo pel sistema de percepcions per assistències a plens, juntes de govern i comissions especials de comptes, que s'han fixat en 125, 100 i 30 euros per sessió, respectivament.