El nou equip de govern de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola tindrà l'alcalde amb dedicació exclusiva i els regidors amb una dedicació parcial del 10% de la jornada laboral. És un dels aspectes que recullen els acords aprovats en el ple municipal celebrat dijous a la nit, en què es van constituir els òrgans i comissions del consistori i es va aprovar el règim de competències i retribucions dels nous regidors i regidores.

Entre les principals novetats d'aquest mandat hi ha la incorporació dels informes de regidoria, que cada regidor del govern exposarà al final de la part dispositiva del ple. La retribució de l'alcalde serà la mateixa que tenia fins ara, 33.763,30 euros bruts anuals, en concepte de dedicació exclusiva. La resta de regidors de l'equip de govern tindran una dedicació parcial amb un percentatge del 10%, que es traduirà en remuneracions de 6.302,48 euros per als dos tinents d'alcalde, i 5.402,13 per a la resta de membres del govern municipal. Pel que fa als regidors de l'oposició, la remuneració també serà idèntica a la del mandat anterior: 90 euros en concepte d'assistència a cada ple.

El ple també va aprovar el nomenament dels tinents d'alcalde i dels membres de la junta de govern local. La primera tinença d'alcaldia recaurà en Manel Garcia, responsable de l'àrea d'Atenció a les Persones i Noves Tecnologies. La segona tinent d'alcalde serà Anna Maria Llobet, alhora responsable de les àrees de Comunicació, Participació i Transparència. L'alcalde assumirà també les competències de Governació, Hisenda, Seguretat i Espai Públic. Ana Estaún serà la regidora d'Ensenyament i Medi Ambient; Alba Lloys es farà càrrec de les regidories de Joventut, Esports i Sanitat. Les regidories de Territori i Promoció Econòmica estaran en mans de Mario Vendrell, i Sandra Vila Espinach es mantindrà al capdavant de l'àrea de Cultura i Festes.