Internet ha estat la clau que ha facilitat les trobades sexuals anònimes, lliures i sense parella, com passa amb el cruising. De fet, hi ha pàgines web especialitzades en el cruising i també n´hi ha que donen pistes sobre els millors llocs per anar amb parella. En el cas del cruising, hi ha la pàgina www.gays-cruising.com, en la qual se cita precisament la Torre de Santa Caterina, o www.forocruising.com, on també s´esmenta aquest barri i la citada carretera d´Avinyó.

Pel que fa als espais que acullen cotxes bàsicament de parelles, hi ha la pàgina www.mispicaderos.com, en la qual es dóna informació de diversos punts de Manresa -des dels lavabos de les universitats fins al Suanya o l´aparcament de camions del barri de la Font dels Capellans-, i fins i tot en detalla el nivell d´intimitat i l´orientació sexual.

A Manresa els espais més comuns per mantenir relacions sexuals a l´interior del cotxe són, generalment, les zones poc freqüentades de nit, com l´entorn del parc de l´Agulla, el bosc del Suanya, el parc de Puigterrà i els voltants del Congost; però també es converteixen en improvisats nius d´amor espais més transitats com el pàrquing del Saclosa o els entorns de les discoteques durant les nits dels caps de setmana.

A les pàgina web www.mispicaderos.com, els usuaris citen també les casetes de Cal Gravat de davant de l´hipermercat Carrefour; darrere del Palau Firal; un edifici a mig construir del carrer de Miquel Martí i Pol; o el passatge de Can Saldes, al barri de la Plaça Catalunya, entre d´altres.

Un fenomen a la baixa

Malgrat la diversitat d´espais que fan les funcions d´hotel a Manresa, fonts coneixedores de la situació des de fa més de trenta anys tenen la sensació que els darrers temps la pràctica de sexe a l´aire lliure per part de parelles joves no ha incrementat, sinó que, en tot cas, ha disminuït lleugerament. Detallen que avui dia les parelles joves no tenen tants miraments a l´hora de mantenir relacions sexuals a casa dels pares com fa uns anys; i que, fins i tot, les famílies, generalment més permissives i sense tants tabús, faciliten els encontres a casa per evitar que els fills ho facin fora.