L´ajuntament de Sant Mateu de Bages ha donat llum verda a la constitució dels grups municipals que formaran el ple d´aquest mandat: el de CiU, integrat pels 4 membres de l´equip de govern, i el d´Alternativa pel Municipi, format per tres regidors.

Amb aquest tràmit es completa el procés de constitució dels òrgans de funcionament del consistori que aquest divendres ha celebrat ple extraordinari. Durant la sessió també s´ha aprovat la pròrroga del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Bages en matèria de promoció de polígons industrials.

Es tracta del conveni subscrit inicialment l´any 2008 que l´ajuntament de Sant Mateu va signar amb el Consell del Bages per tal d´acollir-se als programes i accions destinades a donar suport i a promoure els espais industrials i les empreses del municipi. Aquesta és la tercera pròrroga que l´ajuntament de Sant Mateu formalitza.

El Consell Comarcal del Bages va crear, l´any 2001, la web www.poligonsiempreses.ccbages.cat, com a instrument de consulta sobre aspectes com ara l´oferta de sòl industrial disponible, plànols i parcel·laris d´espais industrials.