Cardona portarà a terme un curs preparatiu per a dinamitzadors de les anomenades rutes saludables que formen part del projecte de salut Cardona Integral.

La finalitat és formar els participants per a la promoció i l'ús correcte de la xarxa de rutes saludables i dels parcs urbans de salut, per potenciar així el benestar i la vida activa. Es pretén afavorir que les dinamitzacions dels parcs i rutes resultin una experiència satisfactòria per als usuaris i que siguin utilitzats amb freqüència, dinamitzar nous espais de socialització.

El curs està destinat a totes aquelles persones que vulguin dinamitzar grups als parcs de salut i a les rutes i a persones relacionades amb el sector de la salut, l'esport i l'àmbit sociocultural i associacionista de Cardona.

La durada del curs serà de 20 hores, amb un total de 9 sessions. La formació començarà el 23 de setembre i acabarà el 28 d'octubre. Les 4 sessions teòriques es faran al centre cívic els dilluns de les 7 de la tarda a les 9 del vespre, mentre que les 5 sessions procedimentals es realitzaran als parcs urbans i rutes saludables els dissabtes al matí. Les inscripcions es poden fer a l'Ajuntament fins al dia 15 d'agost, de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia.