ERC de Sallent, a l'oposició en aquest Ajuntament, exigeix a l'equip de govern (CiU i PSC) que actuï amb responsabilitat per evitar que res pugui posar en risc la seguretat de la futura residència que s'ha de construir on hi havia l'antiga Fàbrica Vella, tenint en compte que és una àrea inundable propera al riu.

ERC sempre ha mantingut la necessitat d'ubicar aquest equipament en una altra zona, però l'equip de govern sosté que l'indret que ocupava l'antiga fàbrica és una bona opció, i a hores d'ara ja té pràcticament enllestit el projecte executiu (vegeu-ne més detalls en l'edició d'ahir). Anit preveia presentar-lo als veïns, després que ja l'hagués donat a conèixer als grups municipals.

Per als republicans, "en general el projecte ens sembla bastant bé", explicava la portaveu del partit, Pilar Sala, especialment pel fet que serà una residència adaptada als diversos nivells de dependència dels usuaris amb espais propis per a cada grup. El que preocupa els republicans és l'aspecte estructural i tècnic, i en aquest sentit "ens volem assegurar que la fonamentació es correspon amb l'estudi geotècnic de la zona i que en cap moment hi haurà risc d'inundabilitat".