L'Ajuntament de Cardona obre demà de nou al públic l'aparcament de la plaça del Portalet, a tocar del centre històric, i que ha estat uns dies fora de servei per les obres de millora que s'hi han fet.

La reobertura de la plaça comportarà la creació d'una zona blava gratuïta però amb l'horari d'estacionament limitat per evitar situacions de vehicles que fins ara hi aparcaven de manera indefinida. La mesura entrarà en servei a partir del 21 de setembre, passada la festa major, i s'aplicarà de dilluns a dissabte, de 9 a 1 i de 5 a 8, i els diumenges, de 9 a 2. En aquestes franges horàries només es podrà estacionar en aquesta plaça un màxim de dues hores i caldrà indicar l'arribada amb un rellotget que s'haurà de deixar en algun lloc visible, i que es podrà adquirir en qualsevol dels comerços de la UBIC de Cardona. L'Ajuntament ha avançat que preveu aplicar aquesta mateixa mesura als aparcaments de l'avinguda del Rastrillo.

Les obres a la plaça del Portalet han consistit en la substitució de l'actual paviment de formigó per una capa impermeable i una làmina per evitar filtracions d'aigua, i s'ha instal·lat una nova barana de seguretat.