Un total de quinze poblacions del Bages i el Moianès se sumen a la Marxa de Torxes per la Independència que se celebrarà dins la campanya d'Ara és l'Hora la nit del 10 de setembre. En concret, arribarà als municipis d'Artés, Avinyó, Callús, Castellbell i el Vilar, Castellnou de Bages, Manresa, Monistrol de Calders, Monistrol de Montserrat, Navarcles, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor i Santa Maria d'Oló.

A Manresa, ja serà la setena edició. L'organitza la Comissió Onze de setembre (impulsada per l'ANC i Òmnium), amb el suport de diversos partits, i tindrà la participació dels miquelets, els sardanistes, els bastoners, els castellers, els grallers i els tabalers.

La concentració sortirà a 2/4 de 9 del vespre de la plaça de Crist Rei per iniciar el recorregut fins a la plaça Major. Un cop allà, es farà la lectura del manifest, i hi haurà una actuació musical i una botifarrada popular. Les torxes es podran recollir anticipadament a la seu d'Òmnium a partir de dilluns.