Sant Fruitós de Bages tornarà a acollir els dies 3 i 4 d'octubre els anomenats Benet Games, una proposta d'esports a l'aire lliure que es va estrenar l'any passat amb una bona afluència de públic. Una de les curiositats del certamen és que es desenvolupa en dos grans pols d'activitat: el centre del nucli urbà (Cobert de la Màquina de Batre i immediacions) i el complex de Món Sant Benet.

L'Ajuntament està acabant de definir tot el programa, tant de la jornada del dissabte com del diumenge, amb una clara voluntat que l'esdeveniment es consolidi al calendari de propostes lúdiques que el municipi ofereix al cap de l'any.

A banda de múltiples esports susceptibles de practicar per part dels participants hi haurà actuacions musicals. La combinació d'esports i música completa el ventall de possibilitat de diversió per als joves i també per a les famílies. Entre les nombroses activitats, van ser especialment valorades algunes que es van fer al mateix riu Llobregat, com les passejades amb canoa o la tirolina que creuava el riu.

La previsió és que enguany el Bosquet de Sant Fruitós assumeixi un protagonisme creixent per dos motius: perquè permet la pràctica de diferents disciplines d'esports a l'aire lliure i perquè es preveu que el Cobert estigui en obres durant el certamen.

Entre les activitats que hi haurà s'ha confirmat l'skate outdoor, les canoes, les tirolines, els ponts de mico i les bicicletes.

Les persones que vulguin aportar suggeriments disposen del correu info@benetgames.cat i del telèfon municipal 93 878 80 31.