Cabrianes celebra aquest cap de setmana el gros de la seva festa major d'estiu. Ahir ja n'hi va haver un primer tast amb el concurs de curts, i per a avui hi ha programat el sopar popular i el concert amb Patxuko Nice i Band'd'festa.

Demà dissabte serà el torn de l'arrossada popular i també de la gimcana bruta, que es farà al camp del transformador a partir de les cinc de la tarda. A dos quarts de vuit hi haurà quinto a la plaça del Centru, i a dos quarts d'onze, també al Centru, Marcel Tomàs presentarà el seu nou espectacle, titulat El Pillo.

Diumenge al migdia serà el torn dels més petits amb l'espectacle infantil Sol amb la lluna. El mateix dia a la tarda es farà la ballada de sardanes amb la Principal de Berga (17.45 h) i a les vuit del vespre s'iniciarà el Concert de Festa Major de la Coral de Cabrianes. Ja a les deu de la nit es podrà veure l'espectacle de circ Mundos de Papel. La festa es tancarà dilluns amb el partit de futbol que enfronta els veïns de la Gavarresa amb els de Fussimanya, i amb el ball del pijama a càrrec de Jordi Bruch.