Al voltant de 400 persones han participat a la zona esportiva de Castellbell i el Vilar en una trobada d'aficionats als drons. Persones de diferents punts de l'estat i també veïns del municipi i comarca han pogut comprovar com el camp de futbol es convertia en un gran circuit on aquest aparells voladors aconseguien fer cabrioles a 100 kms/hora.

La pista poliesportiva s'ha convertit en una petita fira on s'han exposat i s'han fet demostracions de drons, alguns molt ben preparats per a l'enregistrament d'imatges o per transportar paquets. Els que s'apropaven a aquesta activitat aèria han constatat les múltiples possibilitats que té. Entre els aparell exposats n'hi havien de preus que podien anar des d'unes desenes d'euros fins als, aproximadament deu mil euros.

L'organització de la jornada, que s'ha perllongat aquesta tarda, ha anat a càrrec de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar i l'Associació Espanyola de Drons i Afins (Aedron).

Entre les activitats n'hi hagut d'adreçades específicament als més joves amb la voluntat de divulgar aquesta activitat que per a molts és estrictament de lleure, però que pot arribar a esdevenir una oportunitat professional. En l'àmbit divulgatiu s'ha fet èmfasi de les limitacions i el control que hi ha sobre aquest tipus d'aparells.