L'èxit de la Festa de la Verema que es va celebrar ahir al celler de l'Oller del Mas va demostrar que l'enoturisme és un sector que està creixent i que cada cop hi ha més persones que estan interessades pel món vinícola. Un miler de visitants van participar en els actes que s'hi van programar ahir i per aquest motiu els organitzadors de la jornada destacaven que el Bages ha de jugar la carta de l'enoturisme i situar la comarca en el mapa del món vinícola.

El nombre de visitants va agafar de sorpresa els responsables de l'Oller del Mas, que havien previst la participació de 500 persones. Per aquest motiu van haver de limitar l'entrada als tasts de vins, que finalment se'n van fer quatre en comptes de dos. També estava previst fer una visita al matí i una altra a la tarda amb 50 visitants, i finalment se'n van fer dues.

El gerent i propietari de l'Oller del Mas, Frank Margenat, explicava que "l'enoturisme és el futur" i que "el Bages ha de fer una aposta clara per aparèixer com un dels indrets de referència del país en el sector vinícola i de l'enoturisme". De, fet l'Oller del Mas té previst tirar endavant un projecte centrat en l'enoturisme.