El Consell del Bages arranja tretze camins de la comarca

La intervenció ha suposat una inversió de més d'1,2 milions

22.09.2015 | 14:13
Tram del camí de Viladordis, al terme municipal de Manresa, on el Consell Comarcal del Bages hi ha fet una actuació de millora

El Consell Comarcal del Bages destina més d'1,2 milions d'euros per arranjar tretze camins de la comarca que presentaven algunes deficiències. Aquesta setmana han començat les obres de millora al camí que va de Callús a Castellnou de Bages i els darrers dies ja han finalitzat les intervencions que s'han fet als tram que va de Rocafort a Mura, a el Talló, entre els municipis de Castellgalí i Sant Salvador de Guardiola, i al camí de Viladordis, al terme municipal de Manresa. Entre les actuacions, hi ha la millora del drenatge i la neteja de les cunetes, l'aplicació de noves capes d'asfalt, la reparació de tanques de seguretat, o la correcció de deficiències estructurals.

Al camí de Callús a Castellnou de Bages s'hi faran, entre altres treballs, la neteja de les obres de drenatge transversal i de les cunetes, es reompliran sots, s'aplicarà una nova capa d'asfalt en un tram de 1'5 quilòmetres i es farà un nou tram de cuneta. D'altra banda, el camí del Talló, on ja han finalitzat els treballs, presentava diversos trams de forts pendents i revolts pronunciats amb escorrenties d'aigua que causaven la degradació del ferm, despreniments i visibilitat reduïda. El projecte s'ha centrat en la resolució d'aquestes problemàtiques.

Al camí de Rocafort a Mura s'hi han arranjat les esquerdes existents en el paviment, s'han netejat i construït cunetes i s'han col·locat i reparat tanques de seguretat. Per altra banda, al camí de Viladordis s'han corregit deficiències estructurals d'alguns trams dels murs de contenció de la base del camí, s'han resolt els punts on el ferm es malmet per problemes de drenatge i s'hi ha posat un ferm de formigó que garanteix la seva durabilitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema