El Consell del Bages arranja tretze camins de la comarca

La intervenció ha suposat una inversió de més d'1,2 milions

22.09.2015 | 14:13
Tram del camí de Viladordis, al terme municipal de Manresa, on el Consell Comarcal del Bages hi ha fet una actuació de millora
Tram del camí de Viladordis, al terme municipal de Manresa, on el Consell Comarcal del Bages hi ha fet una actuació de millora

El Consell Comarcal del Bages destina més d'1,2 milions d'euros per arranjar tretze camins de la comarca que presentaven algunes deficiències. Aquesta setmana han començat les obres de millora al camí que va de Callús a Castellnou de Bages i els darrers dies ja han finalitzat les intervencions que s'han fet als tram que va de Rocafort a Mura, a el Talló, entre els municipis de Castellgalí i Sant Salvador de Guardiola, i al camí de Viladordis, al terme municipal de Manresa. Entre les actuacions, hi ha la millora del drenatge i la neteja de les cunetes, l'aplicació de noves capes d'asfalt, la reparació de tanques de seguretat, o la correcció de deficiències estructurals.

Al camí de Callús a Castellnou de Bages s'hi faran, entre altres treballs, la neteja de les obres de drenatge transversal i de les cunetes, es reompliran sots, s'aplicarà una nova capa d'asfalt en un tram de 1'5 quilòmetres i es farà un nou tram de cuneta. D'altra banda, el camí del Talló, on ja han finalitzat els treballs, presentava diversos trams de forts pendents i revolts pronunciats amb escorrenties d'aigua que causaven la degradació del ferm, despreniments i visibilitat reduïda. El projecte s'ha centrat en la resolució d'aquestes problemàtiques.

Al camí de Rocafort a Mura s'hi han arranjat les esquerdes existents en el paviment, s'han netejat i construït cunetes i s'han col·locat i reparat tanques de seguretat. Per altra banda, al camí de Viladordis s'han corregit deficiències estructurals d'alguns trams dels murs de contenció de la base del camí, s'han resolt els punts on el ferm es malmet per problemes de drenatge i s'hi ha posat un ferm de formigó que garanteix la seva durabilitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Artés aprova demanar als alcaldes un estudi per a un servei funerari comarcal

La proposta la va presentar el grup de la CUP i va tenir el suport de tots els regidors del ple...

Sant Vicenç torna a posar en marxa la figura de l´agent cívic

L'objectiu és incidir en la millora de la recollida selectiva de deixalles

Passejada solidària amb els infants a Sant Joan

Es farà aquest diumenge, organitzada per Creu Roja

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

Després del greu aiguat del juny del 2000 l'ACA va redactar un projecte del qual només ha fet una...

Enllaços recomanats: Premis cinema