El Consell completarà enguany la millora d'un total de tretze camins

26.09.2015 | 07:53
Estat en què s´ha deixat el camí de Viladordis després de les obres

El Consell Comarcal del Bages ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del camí de Callús a Castellnou. Les darreres setmanes també han finalitzat els treballs en tres vials més de la comarca: el de Rocafort a Mura, el del Talló (Castellgalí i Sant Salvador de Guardiola) i el de Viladordis (Manresa). En total, aquest any 2015, l'ens comarcal té previst realitzar obres de millora en 13 camins de la comarca, amb una inversió de més d'1,2 milions d'euros.
Al camí de Callús a Castellnou de Bages es faran, entre d'altres treballs, neteja de les obres de drenatge transversal i dels vorals, es reompliran sots, s'aplicarà una nova capa d'asfalt en un tram d'1,5 quilòmetres, es farà un nou tram de cuneta i es reperfilarà la plataforma que no quedi asfaltada. El camí del Talló, on ja s'han acabat les obres, presentava diversos trams de forts pendents i revolts pronunciats amb escorrenties d'aigua que causaven la degradació del ferm, despreniments i visibilitat reduïda. El projecte s'ha centrat en la resolució d'aquestes problemàtiques amb el formigonat d'alguns trams, entre altres actuacions.
Al camí de Rocafort a Mura s'han arranjat les esquerdes i flonjalls del paviment, s'han netejat i construït cunetes i s'han col·locat i reparat tanques de seguretat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema