Navàs acollirà des de divendres i al llarg del proper cap de setmana la segona edició d'Ecosalut, la fira que gira al voltant de la salut amb teràpies alternatives, la consciència i ecologia amb conferències, tallers infantils, activitats, i també amb expositors situats al tram central del passeig de Ramon Vall.

L'esdeveniment Ecosalut Navàs vol reunir persones d'àmbits diversos relacionats amb la salut, l'alimentació, les diferents eines de meditació o curació del cos i la ment o el consum ecològic i responsable, elements que influeixen individualment i també col·lectivament.

Durant els tres dies, professionals, distribuïdors i artesans de productes sobre la salut i/o ecològics posaran les seves veles al passeig Ramon Vall de Navàs. En el decurs de la fira se sortejaran una samarreta, entrades al zoo i una cistella ecològica. La fira ecosalut té caràcter gratuït, només es demana al públic que porti algun aliment per tal de poder-lo dipositar al banc d'aliments de Navàs, destinat a la gent més necessitada. L'esdeveniment està organitzat per l'entitat Ecosalut i té la plena col·laboració de l'Ajuntament de Navàs i de diferents professionals i entitats del municipi i comarca.

Enguany serà la segona edició al municipi de Navàs, però la fira ja té implantació en altres poblacions de Catalunya. Seran tres dies per iniciar-se o aprofundir en àmbits com el nidra-ioga, les emocions, el desenvolupament espiritual, la teràpia neural, el Chi-Qung, la musicoteràpia, la numerologia o el feng-shui, entre altres disciplines.

La fira Ecosalut s'inaugurarà divendres a les 6 de la tarda i la cloenda tindrà lloc diumenge 4 a les 8 del vespre amb art-tantra i meditació.