Súria celebrarà una nova edició de la Setmana de la Gent Gran a partir de demà, amb la presentació de la campanya de sensibilització Tracta'm bé sobre la necessitat de respectar i ajudar les persones grans. Les altres activitats

previstes es perllongaran fins al divendres 9 d'octubre, amb tallers i xerrades sobre salut, benestar i altres temes d'interès.

La presentació de la campanya es farà amb un acte encapçalat per l'alcalde, Josep Maria Canudas, al saló de sessions de la casa de la vila, a les 8 del vespre. També hi parlaran l'equip tècnic de la campanya i seran presentats els dos primers cartells de sensibilització, protagonitzats per persones de la vila, i els dos primers relats escrits expressament per autors suriencs. Tracta'm bé és una idea original del Consell Comarcal del Solsonès, que a Súria és impulsada per l'àrea de Benestar Social.

El darrer acte de la Setmana de la Gent Gran en serà un de divulgatiu per apropar aquesta mateixa iniciativa als associats de L'Esplai de la Fundació La Caixa i altres persones interessades. Entre els tallers programats aquesta setmana se'n farà un d'estimulació cognitiva, i entre les xerrades n'hi haurà una sobre el testament vital.