Aquest matí s'ha donat el tret de sortida als Benet Games que converteixen Sant Fruitós de Bages en epicentre d'activitats lúdiques i esportives durant tot el cap de setmana. El parc del Bosquet, al nucli urbà, i el prat de Món Sant Benet són escenari d'exhibicions esportives i d'un munt d'activitats en què poden participar petits i grans de forma gratuïta: fer una passejada en cavall o en poni, un bateig de submarinisme a les piscines municipals, baixar en caiac un tram del Llobregat, fer tir amb arc, divertir-se als inflables, provar patinets, longboard, skate, kick bikes o trikes, fer una ruta amb carruatge de cavalls, practicar l'Antigravity o escalada en un rocòdrom, són algunes de les propostes.

Entre les exhibicions que més criden l'atenció hi ha els salts Freestyle en bicicleta, que es faran aquesta tarda, o l'entrenament i cursa d'Spartan Race que s'ha fet al matí i que era entrenament oficial per a la Barcelona Spartan Race. El programa detallat d'activitats i horaris es pot consultar a www.benetgames.cat

Les activitats han començat a partir de les 11 del matí i l'alcalde i regidors de l'Ajuntament han anat al migdia a Sant Benet per fer-ne la inauguració oficial. Els Benet Games són organitzats per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages juntament amb Món Sant Benet, Diputació de Barcelona, Flaix FM i la col·laboració de diverses entitats i empreses.

Aquesta és la segona edició dels Benet Games que l'any passat ja van demostrar el seu poder de convocatòria, pel privilegiat entorn on es duen a terme i també perquè posen a l'abast de la ciutadania algunes activitats i esports que no es poden practicar habitualment. Les activitats continuaran durant tot el cap de setmana i es donaran per finalitzades demà diumenge cap a 2/4 de 8 del vespre.