L'Ajuntament de Cardona i la Comissió de Festa Major han elaborat una enquesta per conèixer l'opinió dels cardonins sobre la festa major de la vila.

L'enquesta es pot trobar en establiments associats a la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona. Un cop omplerta, es pot retornar a qualsevol establiment de la UBIC. A més, també se n'ha fet una versió digital que es pot respondre per Internet a través del següent enllaç: https://es.surveymonkey.com/r/enquestafestamajor.

L'enquesta és totalment anònima i es podrà respondre fins el proper 10 de novembre. A banda de conèixer l'opinió dels enquestats, la intenció de l'Ajuntament i la Comissió "és recollir les propostes que s'hi facin i estudiar-les de cara la propera edició de la Festa Major".

Entre d'altres, el qüestionari demana al ciutadà que valori actes com la Nit de l'Empalme, els diferents encierros, els Corre de Bous, el concurs taurí d'anelles (estrenat enguany), la trobada de gegants, els balls de nit, les sardanes, l'animació infantil i el castell de focs.