Navàs acaba d'obrir l'Oficina Municipal de Projecció Local i Emprenedoria de Navàs (l'Omple), un projecte que neix per donar suport a persones emprenedores, especialment joves, que volen iniciar una activitat econòmica o projectes socials. En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Genís Rovira, "és una aposta clara per impulsar l'economia social, el cooperativisme i el coworking; per plantar cara a l'atur juvenil i la crisi econòmica".

La inauguració va ser presidida per l'alcalde de Navàs, Jaume Casals, i pel director general de Joventut, Antoni Martin, que va encoratjar els promotors de l'Omple a què converteixin el projecte en una eina real que doni resposta a les necessitats dels joves, actuant de dinamitzador social i en la promoció de l'ocupació.

Tot seguit, Xavier Teis, responsable de comunicació de la cooperativa Coop57, va explicar l'experiència empresarial que va néixer fa 20 anys amb el tancament de l'editorial Bruguera, un projecte que posa l'accent en el finançament ètic destinat a projectes socials i cooperativistes.

L'Omple obre dilluns i dimecres a la tarda, a l'ajuntament.