Cardona celebrarà aquest diumenge la 23a edició de la Fira de la Llenega, que tindrà una quarantena de parades de bolets i productes artesanals repartides per tot el centre històric, i tant al matí com a la tarda es programaran diverses activitats per acompanyar la fira.

Més enllà de l'exposició i venda de productes, hi haurà degustacions i concursos a l'entorn del bolet. Diversos restaurants del poble, per exemple, oferiran degustacions de plats cuinats amb llenegues entre 2/4 de 12 i les 2 al passeig de la Fira, i a partir de 2/4 de 2 hi haurà demostracions i degustacions de cuina amb bolets a càrrec del micòleg David Guitart, al centre cívic. També es farà un concurs de llenegues, i un altre de tapes de bolets, i els comerciants del poble també podran treure la seva parada al carrer.

Durant el matí tindrà lloc un festival infantil, i espectacles i jocs al Balcó de la Fira, així com demostracions d'oficis, o concerts de música folk catalana al carrer. Per la seva banda, la Fundació Cardona Històrica organitzarà visites guiades pel centre i la projecció de l'audiovisual Els Cardona, senyors de la sal al Centre Cardona Medieval. A la tarda, hi haurà un concert de l'Escola Municipal de Música al mateix lloc, i teatre a Els Catòlics. Els comerciants sortejaran 15 lots a la plaça del Vall.