De la televisió a la Fira de la Coca i el mató

Montse Estruch, cuinera del restaurant El Cingle, va fer ahir una demostració de cuina en directe

28.10.2015 | 13:02
De la televisió a la Fira de la Coca i el mató

La xef Montse Estruch, cuinera del restaurant El Cingle de Vacarisses i concursant del programa de televisió Top Chef, va fer ahir a les sis de la tarda una demostració de cuina en directe a l'Espai de la Gastronomia de la Fira de la Coca i el Mató. La cuinera, que va ser guardonada amb una estrella Michelin el 2004, va compartir amb els visitants alguns dels secrets que l'han ajudat a desenvolupar l'anomenada cuina de sensacions. Estruch, que va aprendre a cuinar amb la seva mare, ha incorporat a la seva manera d'entendre la gastronomia les innovacions més modernes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema