Sant Feliu Sasserra s'omplirà demà de parades, teatre i música per rememorar la relació del municipi amb el món de la bruixeria. Amb la Fira de les Bruixes, el poble recorda aquelles dones que ja fa una pila d'anys van ser acusades i perseguides per la justícia.

Enguany, una de les novetats serà poder conèixer la història de la Bàrbara i la Graciana. Un amor impossible entre persones del mateix sexe que viuen al segle XVII, a les quals els poders fàctics van aplicar els càstigs més cruels.

Tot i que el gros de la fira es desenvolupa demà, com sempre coin-cidint amb el dia de Tots Sants, el programa d'actes arrencarà aquest vespre amb l'anomenada Festa Bruixa: a dos quarts d'onze de la nit, a la plaça de l'Església, es representarà l'espectacle Cristall. I a partir de les dotze, a l'Ateneu de Sant Feliu, tindrà lloc el ja habitual concert, aquest any amb Nyandú i Caipirinhas Rumberus.

Ja demà, el poble quedarà posseït per una fira que té altes dosis de teatre i de música i amb una desena de representacions que, com és tradició, acabaran amb l'espectacle itinerant Judici, escarni i forca, centrat en el judici d'una noia acusada de bruixeria. Aquest espectacle s'iniciarà a la plaça de l'església i acabarà al Serrat de les Forques.