Sant Salvador aprova un pressupost en què preveu fer vestidors nous al pavelló

El capítol d'inversions ascendeix a 270.000 euros i inclou una dotzena d'intervencions

14.11.2015 | 07:44

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha aprovat un pressupost de 3,6 milions d'euros per a l'any 2016 que inclou un capítol d'inversions de prop de 270.000 euros amb una previsió d'un dotzena d'intervencions.

Entre els projectes que el consistori es planteja tirar endavant i per als quals ja destina una partida econòmica hi ha la construcció dels nous vestidors del pavelló poliesportiu municipal (61.000 euros); actuacions de millora de l'espai públic i l'habilitació de la futura via verda (48.000); millores i manteniment de serveis, com l'enllumenat i clavegueram (45.000).

Completen aquest capítol els 22.000 euros per a l'adequació de l'edifici de La Sala, que s'ha previst convertir en el centre cultural de Sant Salvador. El projecte del futur centre cultural inclou el disseny i posada en marxa d'una programació cultural estable i l'obertura al públic de l'espai del bar-cafeteria, que també funcionarà com a casal municipal. El capítol de personal inclou la despesa dels tres treballadors que s'incorporaran al projecte: dos a través de concurs públic i un tercer que l'ajuntament contractarà directament per a la gestió de l'equipament.
En el mateix ple també es van aprovar les ordenances per a l'any que ve, que tenen com a principal novetat la rebaixa del 8,5% de l'IBI, segons van informar fonts municipals.

A les ordenances es manté la bonificació de la taxa d'escombraries, amb el 20% de descompte de la taxa anual si s'acrediten sis usos de la deixalleria o recollida a domicili de voluminosos o fracció vegetal. Les ordenances es van aprovar amb les abstencions de la CUP i Despertem! El pressupost va comptar amb el suport de l'equip de govern i el grup Fent Feina SSG i l'abstenció de Despertem! CUP i ERC hi van votar en contra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Artés aprova demanar als alcaldes un estudi per a un servei funerari comarcal

La proposta la va presentar el grup de la CUP i va tenir el suport de tots els regidors del ple...

Sant Vicenç torna a posar en marxa la figura de l´agent cívic

L'objectiu és incidir en la millora de la recollida selectiva de deixalles

Passejada solidària amb els infants a Sant Joan

Es farà aquest diumenge, organitzada per Creu Roja

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

Després del greu aiguat del juny del 2000 l'ACA va redactar un projecte del qual només ha fet una...

Enllaços recomanats: Premis cinema