Cardona celebra avui la sisena edició de la Festa pels Drets dels Infants, que vol sensibilitzar la població de la importància de conèixer i garantir els drets dels nenes i nenes.

Durant la jornada s'han programat diverses activitats lúdiques al passeig i al balcó de la Fira. La festa començarà a les 10 del matí amb un esmorzar popular, jocs gegants, xanques, malabars i percussió, a càrrec de les AMPA de Cardona, Creu Roja, Fundació She i La Mandraga.

A partir de 2/4 de 12 del migdia, els nens i nenes de l'Esplaia't! oferiran un conte teatralitzat a la sala polivalent del Centre Cívic-Casal de Joves. La jornada finalitzarà amb la gimcana pels drets dels infants que organitzarà de 12 a 1 del migdia l'Agrupament Escolta Hug Folc. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. La Festa pels Drets dels Infants està organitzada per les AMPA de Cardona, la biblioteca municipal Marc de Cardona, Creu Roja, Càritas, Agrupament Escolta Hug Folc, La Mandraga, Fundació SHE, Diputació de Barcelona i Ajuntament.