El Consell Municipal dels Infants de Súria ha renovat parcialment la seva composició en un acte que es va celebrar al saló de sessions de la Casa de la Vila. Les activitats d'aquest nou curs estaran centrades en el bon tracte i en el respecte a la gent gran, en el marc de la campanya "Tracta'm bé".

El Consell dels Infants és format per dotze alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria, elegits pels companys.

L'acte de renovació parcial va ser presidit per l'alcalde, Josep Maria Canudas, i la regidora de Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Carme Besa, que van agrair el treball de tots els membres del Consell i van animar els seus nous components a seguir en aquesta mateixa línia.

L'alcalde va remarcar que el Consell dels Infants és "un òrgan de participació ciutadana plenament consolidat", i es va adreçar als seus membres dient que "esperem de vosaltres una nova visió de les coses" per avançar cap a la millora de la vila amb la col·laboració de tothom.

Els sis membres entrants són Sergi Carol, Paula Fuentes, Carla Migueles, Tània Núñez, Jaume Riera i Aleix Vers. Els sortints són Ada Cabrillana, Laia Claret, Iker Egea, Omaira Fuentes, Gemma Lucas i Jan Torrabadella.