La Travessa d'aquest cap de setmana ha deixat un premi de 94.831 euros a l'Administració de Loteries número 1 de Sant Fruitós. Segons ha confirmat la propietària de l'establiment, Carlota Batanés, el local ha expedit una de les cinc butlletes premiades aquesta jornada arreu de l'estat amb vuit apostes simples i un total de 13 encerts sobre 15 resultats. El preu de la butlleta va ser de 3 euros.

Batanés ha explicat a Regió7 que han rebut la notícia per part dels responsables estatals de loteries i que l'afortunat o afortunada encara no ha reclamat el seu premi i que, per tant, encara no sap quins són els resultats que li van impedir fer el ple al 15. La propietària ha afegit que el fet que aquesta setmana s'hagi disputat el Madrid-Barça ha fet que es disparessin el nombre d'apostes i ha afegit una dosi extra de complicació als participants.

Trajectòria de premis

No és la primera vegada que l'administració ubicada al carrer de Sallent conceideix un premi important. Ara fa poc més de dues setmanes aquest mateix local va concedir un premi de 3.000 euros, i fa tres anys, l'octubre del 2012, va repartir un premi d'1 milió d'euros a la Primitiva.