L'Ajuntament de Calders celebrarà, d'aquí dues setmanes, un ple extraordinari per tal d'aprovar el suport del consistori a la resolució del Parlament de Catalunya en la que la cambra manifesta la seva voluntat d'iniciar el procés cap a un estat català independent.

La votació, segons denuncien membres de Junts per Calders, s'havia d'haver celebrat en el ple ordinari d'aquest dimarts passat tot i que finalment l'alcalde de CDC Eduard Sánchez Campoy, afegeix la formació, no va incloure aquest apartat en l'ordre del dia.

Junts per Calders defensa que la moció s'havia debatut l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), a la que pertany el consistori calderenc, va facilitar a centenars dels seus municipis membres aquesta moció per tal que fos debatuda. Junts per Calders considera que, atès que el consistori és membre de l'AMI, hauria d'haver debatut aquest punt, cosa que no es va fer. Per aquest motiu, la formació va entrar una instància, finalment acceptada, per tal de convocar un ple extraordinari sobre aquesta qüestió.