Ahir l'alcade de Navarcles, Llorenç Ferrer, acompanyat de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i d'altres personalitat polítiques de la comarca va estrenar oficialment el nou pavelló del poble, que ha tingut un cost de 2,1 milions d'euros.

L'edifici ocupa el mateix espai que l'anterior poliesportiu. Abans de l'obra, es va generar una polèmica sobre la ubicació del nou recinte i, finalment, es va decidir fer-lo al mateix lloc. L'alcalde va tornar a defensar ahir aquesta decisió dient que la ubicació cèntrica facilita que tots els ciutadans accedeixin a l'equipament i reforça la vida comunitària de la població.

D'altra banda, Ferrer va reconèixer que els resultats de l'estudi estructural van ser "una galleda d'aigua freda" ja que l'Ajuntament només volia modernitzar la instal·lació, però llavors va descobrir que l'edifici necessitava una reforma integral. Això va ser l'any 2008, en plena crisi econòmica. Aquest fet ha provocat que l'obra es realitzi de manera austera, minimitzant els costos, però no perdent mai de vista la funcionalitat.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va felicitar el poble per "construir un equipament que ajudarà a fer possibles els somnis de molts aficionats a l'esport".