L'oposició en bloc de Navarcles ha emès un comunicat conjunt per denunciar que el Butlletí d'Informació Municipal "no té en compte les diferents sensibilitats del consistori". CiU, CUP, ICV i ERC reclamen un lloc dins la publicació i exigeixen a l'equip de govern de Sumem (que governa en minoria) que respecti la pluralitat del municipi.

Segons els quatre grups de l'oposició (que sumen 8 dels 13 regidors), "l'alcalde en persona" es va posar en contacte amb els partits de l'oposició per explicar-los que es posaria en marxa un nou butlletí de cara la tardor. A través d'un correu electrònic, Llorenç Ferrer els va detallar, segons assegura l'oposició, que la mitja plana del darrere seria per als diferents grups municipals. Advertia, també, que com que la publicació seria de poques pàgines els partits s'haurien d'anar repartint l'espai de dos en dos. I afegia que si al final la revista podia ser més extensa, aleshores es dedicaria tota la pàgina del darrere als grups polítics.

Malgrat això, apunta el comunicat, "el butlletí s'ha publicat sense informar cap dels partits de l'oposició i, en conseqüència, sense reservar cap espai per expressar-nos", un fet que lamenten perquè, diuen, "els ajuntaments per definició són institucions plurals i com a tals han de reflectir i mostrar la pluralitat".