L'institut escola Sant Jordi de Navàs organitzarà aquest divendres, de 5 de la tarda a 9 del vespre, diverses activitats solidàries per recollir diners en benefici de persones refugiades de la guerra de Síria. Es faran al Club d'Avis.

La campanya posarà a la venda obres artístiques que els alumnes (des de P-3 fins a 4t d'ESO) han elaborat dins la matèria d'Educació Social, i en què també se'ls ha conscienciat sobre la realitat que viuen les persones refugiades. Així mateix, col·laboren en l'exposició artistes coneguts al territori, com Valentí Gubianas, Roser Oduber, Bernadette Cuxart, Gemma Sensada, Maria Picanyol, Marc Sellarès, Txema Rico, Joaquim Falcó i Susanna Ayala.

A banda de l'exposició, a partir de les 6 hi haurà actuacions musicals de Carla Galiot; Tito Akile; dels components de Brams David Rossell i Titot; del cantant dels Autoput, David Sais; i també de Martí Peña, Biel Màrquez, i Miquel Nicolau, dels M'sBM. El grup d'animació de l'escola de xanques, gralles i percussió recorrerà el poble a partir de 2/4 de 5.