Creu Roja obre avui un nou espai per millorar la cobertura a Montserrat

La delegació abraçarà els pobles de Collbató, el Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat i el parc natural

19.12.2015 | 09:33

Creu Roja inaugura avui la nova delegació a la Muntanya de Montserrat, que donarà cobertura als municipis de Collbató, el Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat i el parc natural. L'entitat amplia així les activitats que ja desenvolupava al massís des del 2010 en acord amb el Patronat.
La seu se situarà a Monistrol de Montserrat, en conveni amb l'Ajuntament per la cessió d'un espai al carrer Balmes. Això permetrà desenvolupar les activitats dirigides als diferents usuaris dels programes i projectes.
Amb la campanya que arrencarà el gener "Som més a prop teu, suma-t'hi!", la nova delegació pretén la mobilització dels ciutadans de l'àrea per afegir-se a l'equip de persones, institucions i empreses que fan possible el conjunt d'accions que es realitzen.
La tipologia d'activitats que es realitzaran a partir del proper any estan centrades en els àmbits de la lluita contra la pobresa i l'exclusió social, infància i joventut, la soledat no volguda de les persones grans i acompanyaments i visites en entorns rurals, el medi ambient i el socors i la resposta davant de situacions d'emergència. A més, la nova delegació, permetrà la difusió de coneixement de primers auxilis, activitats en relació amb la salut, el drets humans i la promoció del voluntariat.
Actualment l'equip de la Creu Roja a la Muntanya de Montserrat està format per una vintena de voluntaris que han desenvolupat activitats orientades a la prevenció i el socors, el medi ambient, la muntanya i les persones amb dificultat de mobilitat.
La inauguració s'iniciarà a Can Gibert (11.30 h).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema