Un camió va xocar contra una tanca la matinada de diumenge al polígon industrial la Fàbrica, a Castellgalí. La col·lisió es va produir poc abans de la una de la matinada i no hi va haver cap persona ferida, tot i que el xoc va ser molt aparatós. Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar dues dotacions dels Mossos d'Esquadra i una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques, tot i que finalment no va atendre ningú. Al Servei Català de Trànsit no li consta que el xoc provoqués cap incidència viària.

Al migdia van retirar el camió, que s'havia estavellat a la tanca de la nau industrial de l'empresa Jalp. El xoc va impedir que l'accident fos més greu, ja que a pocs metres de la nau hi ha la C-55, i just a l'altre cantó de la carretera hi ha diverses cases.

L'alcalde de la Castellgalí, Cristòfol Gimeno, assegurava que no sabia exactament com s'havia produït el xoc. "No sabem si el camió estava en aquell indret per carregar o descarregar. El que he fet és posar-me en contacte amb el propietari de la nau, i només hi ha hagut danys materials a la tanca".