La Generalitat ha posat en marxa una web específica per informar dels descomptes que entraran en vigor a l'autopista Terrassa-Manresa a partir del proper 4 de gener,entre els qual la gratuïtat en el tram entre els enllaços de Castellbell i Sant Fruitós en hores punta de dies laborables. En aquest espai, accessible a través del portal del departament de Territori i Sostenibilitat, hi ha un apartat que detalla les bonificacions que s'activaran en el tram concret entre el Bages i el Vallès, i un altre per al tram que segueix fins a Sant Cugat. També hi ha un tercer apartat on s'informa de la manera d'obtenir els dispositius teletac, imprescindibles per poder accedir als descomptes.

En concret, es detalla que les persones que vulguin aconseguir-ne un el poder sol·licitar des d'aquest dilluns a través del web de la concessionària (www.autema.com).Un cop feta la gestió, rebran el teletac al seu domicili en el termini de 48 hores.

Aquest teletac no té cost inicial ni de lliurament, però sí que té un cost de manteniment anual, establert per l´empresa concessionària, de 15 euros l'any. Tampoc no comporta cap compromís de permanència, i es pot associar a targetes de crèdit o a comptes de qualsevol banc vàlids a Catalunya.