Els treballs de rehabilitació i ampliació de la residència El Lledoner de Sant Fruit­ós de Bages estan ja força avançades després que ja fa gairebé un any que van començar. Les previsions són que el nou equipament es pugui estrenar abans de l'estiu vinent.

L'alcalde de Sant Frutitós, Joan Carles Batanés, regidors, tècnics i professionals de l'Onada (l'empresa que es va adjudicar la gestió del servei), han fet una visita recent d'obres per veure la seva evolució i, segons fonts municipals, han constatat que segueixen a bon ritme.

Els treballs consisteixen en la rehabilitació completa de la part vella de l'actual edifici, que a l'hora s'amplia en tota la seva superfície, fins arribar a les tres plantes d'alçada. Això permetrà la creació de noves unitats de convivència, la implantació d'equips de nova generació, i l'ampliació dels serveis de cuina, menajdor, gimnàs, o zones comunes d'oci.

L'ampliació física de l'equipament també vindrà acompanyada d'un increment del número de places fins a més d'un centenar. En concret, es passarà de les 20 places de residència i les 10 de centre de dia que hi ha actualment, a les 71 de residència, i 30 de centre de dia. Tot plegat, generarà una trentena de nous llocs de treball.