Acord pel cas Tous

El setembre d'aquest 2015 es donava per tancat un dels litigis més mediàtics dels darrers anys: el cas Tous. Lluís Corominas, el gendre de la reconeguda família de joiers manresana, va acabar acceptant dos anys de presó per un homicidi imprudent per matar a trets el 2006 un suposat assaltant del xalet familiar. La condemna, pactada amb la fiscalia després que la família del mort rebés una indemnització per retirar-se de la causa, li va permetre no haver d'ingressar a presó, tot i que ha de comparèixer periòdicament davant de la justícia.

Alcaldes farts de la precària mobilitat del Bages

Els alcaldes del Bages estan tips de la precària situació de la comarca pel que fa a la mobilitat. El tall de la C-55 durant més de vuit hores per un accident d'una grua que hi estava treballant va precipitar que tots els alcaldes de la comarca es reunissin per consensuar un document on reclamen l'alliberament del peatge de la C-16, el desdoblament de la C-55 de Manresa a Castellbell i l'execució de les millores previstes al Pla d'Infraestructures Ferroviàries de l'Estat. A més, els alcaldes tampoc descarten emprendre accions legals contra la concessionària de l'autopista C-16 perquè consideren que ja està pagada amb escreix.

Una dona mata el seu home i després se suïcida a Manresa

El diumenge 25 d'octubre els Mossos van trobar a un pis del carrer de Santa Maria de Manresa una parella morta amb signes de violència. Els fets van impactar fortament a la capital del Bages i les investigacions policials van determinar que va ser la dona, de 35 anys i originària de l'Argentina, qui va matar la seva parella i, posteriorment, es va suïcidar.