L'Ajuntament de Sallent s'ha proposat adaptar l'antic Centre d'Atenció Turística (CAT), que va tancar portes el setembre del 2013, com a espai destinat a l'organització d'esdeveniments, al servei de negocis o bé d'establiments turístics. De moment, s'ha previst una partida d'uns 25.000 euros per adequar les instal·lacions, amb la idea que el nou equipament pugui ser operatiu abans de l'estiu.

Feia temps que l'Ajuntament buscava una nova utilitat per a l'edifici que hi ha a peu de la C-16. En la seva darrera etapa havia estat un centre vinculat al turisme i la restauració, on s'oferien exposicions permanents i un servei de bar, però el negoci (que l'Ajuntament tenia cedit a una empresa externa) no va funcionar, i el setembre del 2013 va abaixar la persiana.

La promoció turística tornarà a ser un dels eixos bàsics d'aquest equipament a partir de la seva reobertura, "però serà diferent", diu l'alcalde de Sallent, David Saldoni, "perquè serà un espai de recepció turística, però no tan enfocat a les exposicions com fins ara, sinó més diàfan". Per exemple, pot servir de punt de trobada "on es donin explicacions sobre el poblat del Cogulló, els ibers o Món Sant Benet...", i a partir d'aquí iniciar el recorregut. Per altra banda, també es proposa com a centre de negocis al servei d'empreses que hi puguin organitzar trobades, presentacions, conferències, jornades, o fins i tot promocions i degustacions de productes. En aquests casos, es podria treballar l'organització d'esdeveniments en coordinació amb el futur viver d'empreses El Salt, que Sallent posarà en marxa a començament d'any.

En aquesta nova etapa, el CAT de Sallent serà gestionat directament per l'Ajuntament, i no obrirà de forma permanent, sinó les vegades en què es demani l'organització de trobades o esdeveniments, i en aquest sentit, "és important fer-ne una bona promoció" perquè tingui la màxima utilitat possible.