L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet donarà aquesta nit la benvinguda al 2016 amb un acte popular a l'aire lliure, que tindrà el punt àlgid amb una projecció que s'ha preparat a la façana de l'edifici de la nova biblioteca per les 12 campanades.

La convocatòria s'ha previst a 2/4 de 12 de la nit a la plaça Clavé, davant la façana principal de l'edifici de l'antic Ateneu. Hi haurà música ambiental per esperar la mitjanit, i mentrestant es repartirà raïm a tots els presents, fins que se n'acabin les existències. L'Ajuntament no ha desvelat detalls sobre el repic de campanes, però mentre sonin, s'aniran projectant imatges a la façana principal "a l'estil del màping que es va fer fa uns mesos amb la inauguració de la biblioteca", segons han explicat fonts de l'organització.

En acabat, hi haurà més música i animació, fins que a la 1 la festa es traslladi al pavelló, on començarà la revetlla de Cap d'Any, amb l'actuació del grup de versions Zàping, i després hi haurà una sessió de DJ fins a les 6 de la matinada. Les entrades anticipades es poden adquirir per 10 euros a Jordi Largo Fotògrafs i a la llibreria Clavé. A taquilla costaran 15 euros.