El pavelló esportiu municipal de Sant Salvador de Guardiola s'ha omplert a vessar de nens i nenes que han participat a la rebuda que el municipi ha fet a Ses Majestats els Reis de l'Orient. L'acte s'ha celebrat cap a les 7 de la tarda, un cop ha finalitzat el recorregut que Melcior, Gaspar i Baltasar han fet per diferents carrers d'El Calvet i el Nucli Antic de Guardiola.

Malgrat la baixada de temperatures, més d'un centenar d'infants han esperat a la Masia del Calvet l'arribada de la comitiva reial, des d'on ha començat, a les sis de la tarda, la marxa de les carrosses reials escortades pels patges pels carrers que els han conduït fins al pavelló poliesportiu. Nens i nenes, acompanyats de les seves famílies, han acompanyat el seguici reial durant tot el recorregut i han aprofitat per recollir els caramels que Ses Majestats anaven repartint des de les seves carrosses.

Igual que l'any passat, la cavalcada ha sortit de la Masia del Calvet cap a la plaça del Pi des d'on han passejat pels carrers Sant Salvador, La Llum, Martí i Pol i Santiago Rusiñol fins arribar a l'avinguda de la Generalitat, ja al nucli antic de Guardiola. En aquest punt, les carrosses han enfilat el carrer de la Creu i el carrer de Dalt per descendir pel carrer Marganell, que els ha conduït directament al pavelló esportiu municipal.

Allà, el poble de Sant Salvador de Guardiola els esperava per donar-los la benvinguda. Després del parlament institucional de benvinguda per part de l'alcalde Albert Miralda, els nens i nenes han estat rebuts, un a un, per Melcior, Gaspar i Baltasar, que els han recordat que era imprescindible posar-se d'hora al llit per tal que ells poguessin fer la feina i portar-los els regals a casa.