Santpedor ha tancat l'edició d'enguany del Món del Joc, el parc infantil que l'Ajuntament organitza per les festes de Nadal des de fa més d'una dècada, amb un increment considerable del nombre d'usuaris. Hi han assistit a l'entorn de 170 infants i joves per dia, amb puntes d'afluència màxima els dies 29 i 30 de desembre, en què es va registrar una venda de prop de 200 entrades individuals.

Enguany el Parc de Nadal ha estat obert 6 dies a les tardes, entre el 27 de desembre i el 3 de gener, un dia menys que l'any passat, i tanmateix hi ha hagut més assistència. El preu s'ha mantingut a 5 euros, amb possibilitat d'abonament, i amb descomptes del 50% per als nens d'entre 1 i 3 anys, mentre que els nascuts el 2015 entraven de franc.

Entre els principals atractius amb més demanda aquest Nadal al Món del Joc, destaquen la tirolina, l'Scalextric, el xutòmetre i el porter inflable, entre els més grans, mentre que els més menuts han gaudit especialment dels inflables i de jocs educatius, psicopedagògics i de psicomotricitat.

Com cada any, les activitats del saló han anat a càrrec de l'empresa Players Esports i Gestió.