L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i el gerent de l'empresa Premier Comunicacions Digitals, Antoni Trallero, que presta la connexió de televisió per cable al municipi, van mantenir una trobada per tractar les millores que es poden introduir en aquest servei.

La trobada responia a la voluntat de les dues parts de mantenir una col·laboració el més estreta i fluida possible. El gerent de Premier Comunicacions Digitals, Antoni Trallero, va explicar la intenció de l'empresa d'oferir novetats comercials en el futur. En aquest sentit, va avançar que l'any 2016 hi ha prevista la comercialització de nous serveis i productes als seus clients a través de la connexió d'Internet mitjançant fibra òptica.

Al terme de la reunió, a la qual va assistir també el regidor d'Urbanisme, Joan Hernàndez, l'empresa i l'Ajuntament van acordar que en les properes setmanes es realitzarà un seguiment específic de la xarxa de televisió per cable amb l'objectiu de revisar-ne l'estat i reparar les possibles afectacions que s'hi pugui detectar. L'empresa Premier Comunicacions Digitals està implantada a Cardona des de l'any 1993.

L'alcalde cardoní va mostrar el seu interès pel model de negoci de la televisió per cable i va oferir als responsables de l'empresa "la col·laboració de l'Ajuntament en tot el que pugui ser d'ajuda".