Els veïns de Navàs podran escollir enguany entre un total de 28 propostes a què consideren prioritari destinar els 70.000 euros que l'Ajuntament deixa a decisió dels veïns en els anomenats pressupostos participatius. D'una primera fase en què es van anar recollint aquests suggeriments, l'equip de govern només ha descartat la de construir un tanatori perquè pressupostàriament era massa elevada.

Per poder votar, i a diferència de l'any passat, es repartirà un díptic casa per casa amb totes les propostes i dues butlletes de votació (a l'OAC n'hi haurà més); cada veí i veïna només podrà votar una vegada, i per fer-ho haurà d'omplir els 5 requadres de la butlleta amb el número de la proposta que desitgi, i podrà destinar els cinc vots a la mateixa proposta o repartir-los.

El període votació serà de l'11 al 18 de gener (ambdós inclosos) i els horaris seran els següents: Matins; de dilluns a divendres, de 8:30 a 14h; tardes: dimarts i dijous, de 16 a 18h; dissabte i diumenge: d'11 a 13h. Es podrà votar a l'OAC i s'habilitarà una urna a Palà de Torroella el divendres 15 i dissabte 16 per tal que els veïns i veïnes de la zona no hagin de desplaçar-se a Navàs.?El mateix dia 18, al ple de corporació municipal, es comunicarà quines han estat les propostes que s'inclouran al pressupost del 2016.

En general, les propostes estan destinades a petits arranjaments