Mor als 80 anys Claudi Plans, alcalde de Navàs entre els 1987 i 1991

En la seva etapa com alcalde en destaca la millora de les comunicacions entre Navàs i Castelladral i de Valldeperes a Serrateix

09.01.2016 | 17:17

Ha mort a l'edat de 80 anys Claudi Plans i Sabata, que va ser alcalde de Navàs per Convergència i Unió entre 1987 i le 1991. La cerimònia de comiat es farà demà diumenge a les 11 del matí al tanatori de Vilanova i la Geltrú, a on hi vivia des de feia anys. Plans va néixer a Puig-reig i va exercir de professor a l'Escola Diocesana de Navàs i en va ser director tècnic durant dos anys. Va ser el fundador de la casa de colònies La Carral, on diverses generacions de navassencs hi han passat els estius. També va ser promotor immobiliari i un dels principals capdavanters en la construcció de la Residència d'Avis de Navàs.

En la seva etapa com alcalde en destaca la millora de les comunicacions entre Navàs i Castelladral i de Valldeperes a Serrateix, el projecte d'urbanització dels carrers Creueta i Devesa, l'inici de projectes com el CAP Navàs, la portada d'aigua cap a Castelladral i el Pavelló Municipal d'Esports, la primera rehabilitació pública del mestre Joan Teruel, la creació del Patronat de la Residència d'Avis i del Consell d'Administració de l'empresa Serveis Municipals de Navàs, nous locals per l'emissora la Veu de Navàs i de la Policia Local. Durant el seu mandat es va inaugurar la variant de Navàs (C-1411).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Artés aprova demanar als alcaldes un estudi per a un servei funerari comarcal

La proposta la va presentar el grup de la CUP i va tenir el suport de tots els regidors del ple...

Sant Vicenç torna a posar en marxa la figura de l´agent cívic

L'objectiu és incidir en la millora de la recollida selectiva de deixalles

Passejada solidària amb els infants a Sant Joan

Es farà aquest diumenge, organitzada per Creu Roja

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

Després del greu aiguat del juny del 2000 l'ACA va redactar un projecte del qual només ha fet una...

Enllaços recomanats: Premis cinema