El Casal de Joves de Súria acull des d'aquest dilluns l'exposició Controles? sobre els riscos de les drogues i la prevenció en el consum.

La mostra incorpora propostes interactives per oferir informació sobre tot tipus de drogues amb l'objectiu de prevenir-ne el consum, promoure actituds responsables entre els joves i reflexionar sobre el paper dels pares i les mares en l'educació dels seus fills per tal de fer-ho possible.

Al voltant de la mostra es faran visites guiades, tallers per als alumnes de l'institut Mig-Món i sessions formatives adreçades a famílies, tècnics, representants polítics, professionals del sector sanitari i social, i agents dels cossos de seguretat, entre d'altres col·lectius.

L'exposició, que es podrà veure fins al dia 21, és una iniciativa de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona i la seva presència a Súria ha estat impulsada per les àrees de Joventut i Benestar Social de l'Ajuntament, amb el suport de l'institut Mig-Món, de la seva AMPA i dels altres centres d'ensenyament de la vila.